Song, dans og sosialt samvær i eit rusfritt miljø

Koret på reisefot

20.09.2017 12:51

 

BUL-koret drar til Münster i april 2019. Referat kommer her når reisen er fullført.

BUL - korets besøkte Estland sommeren 2017

Fredag 09.06.2017
reiste 26 sangere og dirigent til Rakvere i Estland. Dette skulle være et ledd i det kulturelle samarbeidet mellom vennskapsfylkene: Vest-Agder i Norge og Rakvere i Estland.

Keio Soomelt, vår guide under oppholdet, møtte oss og viste oss først rundt i Tallinns gamleby.

Lørdag var det byfest i Rakvere, med hovedgata full av boder med kunsthåndverk og servering og opptredener på byens festplass. Der opptrådte koret med et kvarters repertoar. Senere på dagen fikk vi omvisning og servering på middelalderborgen som byen er kjent for.

Søndag morgen startet med at en linbutikk åpnet spesielt for oss, og det tjente de godt på. Ellers hadde byen denne formiddagen såkalte «åpne hus» der vi vandret rundt og ble servert litt av hvert. Om ettermiddagen holdt koret en flott konsert sammen med byens kor:  Chamber Choire Solare.

Med oss på konserten hadde vi nå Marin Stallemo, som spilte både hardingfele og vanlig fele. Det var en flott opplevelse, sammen med et kor som hadde meget dyktige sangere. Etter konserten hadde vi middag, og mer sang o.l. sammen med deltakere fra Solare på en av byens restauranter.

Mandag reist vi hjem igjen og turen gikk rimelig greit. Med oss hadde vi tunge kofferter og mange gode minner.

Tusen takk til Vest-Agder fylke, ved Inga Lauvdal. Fylket ga oss økonomisk støtte til turen og Inga var tilstede under det meste av oppholdet.

 

 


 

Kontakt

BUL Kristiansand

post@bulkristiansand.com

Søkested

Nyheter

14.11.2018 13:23

Dansekurs 2019

Nye dansekurs for nybegynnere blir annonsert her etterkvart som dei vert fastsette.

Følg med!

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Drevet av Webnode